Digital markedsføring

Ny profesjonell nettside

Digital markedsføring

Markedsføring via Google, Bing, Facebook og andre sosiale medier er stadig viktigere for å skape trafikk. Vi hjelper deg til å bli synlig på nett. Søkemotoroptimalisering, annonsering og sosiale medier bidrar til at du når dine målene.

Vi kan hjelpe deg med:

Søkemotoroptimalisering av nettsiden din, annonsering via sosiale medier, Google/Bing og konverteringssporing gjennom Google Analytics. I tillegg bistår vi  med å bygge kundelister og strategi på e-postmarkedsføring 

En Ipad hvor det jobbes med å utarbeide en markedsstrategi

Digital markedsføring består av mange disipliner

Google, Bing, Facebook, Instagram, Snapchat og LinkedIn er alle viktige kanaler for å bygge merkekjennskap og merkekunnskap hos nye og eksisterende målgupper. Fire av fem nordmenn bruker sosiale medier, og selv blant de eldre målgruppene er aktivteten høy og økende. I tillegg til å være gode push/upper-funnel-aktiviteter med høy frekevens, kan du enkelt måle effekten og utfordre med nytt og spennende innhold.

Mulighetene er utallige og når alle stegene i kundereisen.

SEO

Søkemotoroptimalisering (SEO) er en samling metoder som brukes til å skape synlighet på nett. SEO handler om å overbevise søkemotorene om at dine nettsider er de mest relevante for brukere som søker informasjon om et produkt eller en tjeneste du tilbyr.

Hånd som trykker på help med ikoner på ulike sosiale medier rundt

Facebook/Instagram

Vi jobber med rådgivning og gjennomføring av Facebook- og Instagram-kampanjer, og vi vil kunne bidra til at du med disse kanalene når nye målgrupper og bygger merkekjennskap. Facebook og Instagram kan også fungere som et ledd i en mer kompleks kundereise.

hand, keep, globe-2811686.jpg

Google/Bing

Søkemotorannonsering er en god måte å nå potensielle kunder når de aktivt leter etter dine produkter/tjenester. Ved å annonsere i søkemotorer som Google og Bing kan du drive trafikk til nettsiden og vinne nye kunder.

road, heaven, mountains-908176.jpg

Konverteringssporing

Ved å foreta analyser og testing oppnår du bedre resultater. Konverteringssporing er grunnlaget for all digital virksomhetsoptimalisering. Uten en konvertering, er det ikke mulig å drive målrettet, du jobber i blinde.

Storytelling i digitale kanaler

Vi er her for å hjelpe deg!

Vi hjelper deg å tiltrekke flere kunder med søkeoptimalisering, innholdsutvikling og teknologi

bli synlig og økt salg

Vi venter på din utfordring!