Vi hjelper deg med å øke salget på nett!

Tiltaksrapport

Tekniske analyse og tiltaksrapport skal avdekke feil og mangler på deres nettside som hindrer dere i å være synlig på Google. Etter analyse vil vi presentere en tiltaksrapport.

Bli funnet på Internett

Skal folk finne produktet ditt, må du utvide din online tilstedeværelse så mye som mulig. Vi identifiserer hvem som leter etter deg, dine varer eller tjenester - hvem er din målgruppe

Øke salget på nett

Vi styrer menneskene som søker etter deg, dine tjenester eller produkter inn til din nettside for å generere flere leads og øke salg på nett. Du må være synlig i gen digitale verden.

Nettside

En morderne og brukervennlig nettside gjør det enkelt for potensielle kunder å finne deg, og skap et godt førsteinntrykk.

 Nettsiden skal være enkel å bruke både for den som jobber med innholdet, og ikke minst for de som besøker den. Nettsiden er navet i kommunikasjonen og markedsføringen for en bedrift, alt man gjør på sosiale medier og andre digitale flater sender folk til nettsiden din. 

En morderne og brukervennlig nettside gjør det enkelt for potensielle kunder å finne deg, og skape et godt førsteinntrykk. Vi sørger for høy kvalitet og en enkel prosess for planlegging til publiserining.

Nettbutikk

 Øk kundegrunnlaget med en god nettbutikk. Alltid åpent – alltid tilgjengelig. Nettbutikker har sine klare fordeler og gir tilgang til et langt større marked enn tradisjonelle fysiske butikker.

Når man starter opp prosjektet nettbutikk er det viktig å avklarer en rekke detaljer. Et godt samarbeid med oss skal gjøre dere sikre på at riktig løsning blir valgt for å dekke deres behov.

Vi hjelper dere med å komme raskt i gang med nettbutikken. Vi sørger for design og utforming av nettbutikken sammen med et godt teknisk oppsett. Ved oppstart av ny nettbutikk hjelper vi deg også med å ta valg rundt hvilke alternativer for betaling og frakt som skal være tilgjengelige for kunden.

Alltid en god plan.

Ny nettside og/eller nettbutikk er et stort løft for mange – Det vet vi, og derfor gjør vi det like gjerne skikkelig.

Skal vi lykkes er det viktig å ha: 

en god plan
design og brukervennlighet
riktig verktøy
tekst og bilde
testing og kvalitetssikring

Dette kan vi, og vi vil gjerne hjelpe deg!

En Ipad hvor det jobbes med å utarbeide en markedsstrategi

Storytelling - nettside og nettbutikk

Vi er her for å hjelpe deg!

Vi hjelper deg å tiltrekke flere kunder med søkeoptimalisering, innholdsutvikling og teknologi

bli synlig og økt salg

Vi venter på din utfordring!