Øk synligheten på nett med Google bedriftsprofil

Bli synlig Kom i kontakt med kundene Skreddersydd Enkel redigering

Skill deg ut på Google og få flere kunder

Ta kontroll over førsteinntrykket med Google Bedriftsprofil

Vil du øke sjansene for å få nye kunder ved å gjøre det enklere for dem å finne deg på Google?  En profesjonelt oppsatt Google Bedriftsprofil er med å på å skape et godt førsteinntrykk. Fremhev viktig informasjon og vis hva som gjør bedriften din unik. Med en Google Bedriftsprofil kan du nå ut til flere potensielle kunder enn noen gang før. 

 

Ved å ha en optimalisert bedriftsprofil, vil det være enklere å finne deg på Google Søk og Maps. Gi profilen din en personlig preg med flotte bilder av produktene dine, tilbud og innlegg som viser frem det beste av det du har å tilby.

Start i dag og la oss hjelpe deg med å gjøre bedriten din synlig på nettet.

 

Google Bedriftsprofil kan være en gullgruve for deg!

Legg til viktig informasjon om bedriften din

Legg til informasjon som åpningstider, telefonnummer, link til nettside.

Del bilder, logo og produkter

Vis frem bedriftens personlighet gjennom bilder, logo og produkter.

Svar på anmeldelser

Svar på anmeldelser fra kunder for å bygge tillit både hos nye og eksisterende kunder

Vis frem dine produkter

Produktvisning kan henvise til kjøp, booking eller bestilling.

5 gode grunner til at du trenger en Google Bedriftsprofil

  • 91% av befolkningen bruker Google for å finne informasjon og 54% av befolkningen bruker Google mer enn én gang i løpet av dagen.
  • Din bedrift har store sjanser til å komme høyt oppe i Google-søk lokalt
  • En optimalisert Google Bedriftsprofil kan hjelpe deg med å bygge tillit hos potensielle kunder. Når bedriftsinformasjonen din er nøyaktig og oppdatert, gir dette kundene en følelse av pålitelighet og profesjonalitet.
  • 46% av de som gjør et søk søker ofte etter informasjon om lokale tjenester og produkter. De som søker etter produkter og tjenester lokalt, vil ofte bruke de tjenestene som kommer opp.
  • Du blir synlig for kundene dine. Ved å ha en Google Bedriftsprofil kan din bedrift vises i ulike Google-produkter, og øke sjansene for å bli funnet av potensielle kunder. Dette kan bidra til økt trafikk til nettsiden din og mer bevissthet om din bedrift.
people, girl, woman
technology, smartphone, telephone-3353701.jpg

Optimaliser din profil for større synlighet på nettet

Med en Google Bedriftsprofil får du vist frem din bedrifts nøkkelopplysninger som nettsted, veibeskrivelse, åpningstider, bilder/video, anmeldelser og kartfunksjon.

Nytt for bedriftsprofilen er at du også har produktvisning som kan henvise til kjøp, booking eller bestilling.

Bedriftsprofilen din vises når noen søker etter bedriften din eller lignende bedrifter i Google. Å ha en Google Bedriftsprofil er viktig og mer fremtredende med de nye funksjonene som omhandler produktvisning. Dette vil bidra sterkt til å bygge merkevaren til din bedrift.

Økt synlighet fører til flere salg – Google bedriftsprofil

Google er det viktigste stedet å være synlig med sine varer og tjenester i dag.

Vi hjelper deg med å sikrer at dere har en optimalisert og godt administrert Google bedriftsprofil – til en årlig fastpris.

Med oss på laget er du forsikret om at dine potensielle kunder og faste kunder alltid finner oppdatert og riktig informasjon om din bedrift i Google Søk og på Google Maps.

En Ipad hvor det jobbes med å utarbeide en markedsstrategi

Vis deg fra din beste side - Optimalisert Google profil

En optimalisert og godt administrert Google bedriftsprofil sørger for at du er fremoverlent i verdens største søkemotor.

Finn ut hvilke søkeord kundene bruker for å finne din bedrift. Få statistikk om blant annet bestillinger, anrop, trafikk til nettside og anmeldelser. Du får et godt bilde av hvordan bedriften din skaper kontakt med kundene dine.

Er du lei av å ikke bli sett?

Med vår tjeneste vil vi optimalisere din Google Bedriftsprofil for å øke synligheten din i Google-søk og på Google Maps. Vi vet verdien av kombinasjonen søkemotoroptimalisert nettside, sosiale medier og Google Bedriftsprofil (GBP). 

Vi sørger for at bedriftens informasjon er nøyaktig og oppdatert. Det skal være enkelt finne deg på nett. Men det er ikke bare det å ha en bedriftsprofil som er viktig, det handler også om å ha en profil som skiller seg ut og bygger tillit hos potensielle kunder. Med vår hjelp vil vi optimalisere din bedriftsprofil for å fremheve dine positive sider og øke sjansen for bedre synlighet.

Vi sikrer at din bedrift benytter alle funksjoner og er optimalisert. 

Er du klar for å ta steget inn i en digital hverdag med Brilliantz?

Vi er her for å hjelpe deg

Vi hjelper deg å tiltrekke flere kunder med søkeoptimalisering, innholdsutvikling og teknologi

– synlighet og økt salg

Vi venter på din utfordring!