Vi gjør deg synlig!

Våre tjenester

Vi har spesialisert oss på helhetlig merkevarebygging og skreddersydde leveranser. Hverdagen vår består av et godt og tett samarbeid med kundene våre. Vi ønsker å følge våre kunder hele veien, fra strategi og merkevarebygging til utvikling av nettsteder og nettsider til digital markedsføring. Gjennom faglig nysgjerrighet, digital kompetanse og godt samarbeid skaper vi markedsstrategien som gjør deg synlig på nett, gir deg større trafikk på din hjemmeside eller nettbutikk.

Vi sørger for at din bedrift blir synlig!

Merkevarebygging

Vi hjelper deg med å finne ut hvordan det står til med merkevaren din, hvordan dere skal nå frem til kunder gjennom det enorme mylderet av støy! Bedrifter som lykkes har kontroll på strategisk merkevarebygging og datadrevet markedsføring.

Hånd som trykker på help med ikoner på ulike sosiale medier rundt

Digital markedsføring

Markedsføring via Google, Facebook og andre sosiale medier er stadig viktigere for å skape trafikk. Vi hjelper deg til å bli synlig på nett. Søkeoptimalisering, annonsering og sosiale medier bidrar til at du når dine målene.

Nettside

En ny nettside kan være avgjørende for om du lykkes med omsetningen i år. Vi bygger nettsiden fra bunn av basert på målene til din bedrift. Å skaffe seg ny nettside er et stort løft for mange – Det vet vi, og derfor gjør vi det like gjerne skikkelig.

En Ipad hvor det jobbes med å utarbeide en markedsstrategi

Nettbutikk

Øk kundegrunnlaget med en god nettbutikk. Brilliantz hjelper deg med å bygge, komme i gang med nettbutikken og til den digitale markedsføringen som skal til for å øke lønnsomheten i din bedrift.

Hva kan vi gjøre for deg?

Skreddersydde løsninger

Vi bygger en digital strategi, skreddersydd til din bedrift og dine behov. Den er dynamisk, slik at du kan legge til og endre planlagte aktiviteter fortløpende. Du får fortløpende oppdateringer og nyttige rapporter fra den digitale ut fra din digitale mål.

Synlig på
nett

Vi tilbyr ulike muligheter for deg som bedrift for å bli synlig på nett eller øke salget ved å bli synlig på nett. Vi starter alltid med en analyse og den tilbyr vi helt gratis. Ut ifra analysen lager vi en digital strategi sammen med deg ut ifra dine behov!

Resultatbasert markedsføring

Resultatbasert digital markedsføring på tvers av digitale kanaler og sosiale medier. Med performance marketing er resultatet alltid i fokus. Vi jobber målrettet med målgrupper, annonser og budsjett for å gi deg synlighet og økt salg.

"Er du usynlig for kundene dine?"

Vi vil gjerne høre fra deg!

Kontakt oss

Vi gir deg innsikten du trenger for å ta de riktige beslutningene

En digital strategi sørger for at du begeistrer målgruppen din med riktig type markedsføring til rett tid og skaper gode brukeropplevelser for dine kunder. Få hjelp til å lage en digital strategi som enkel å forstå og som gir målbare resultater.

Sammen med deg avdekker vi: 

  • Hvordan du kan skape oppmerksomhet.
  • Hvordan du kan få potensielle kunder i kjøpemodus.
  • Hvordan få dem til å handle.
  • Hva du skal få de til å like bedriften din å gjøre de til gode ambassadører.

Vi viser deg hva som fungerer på dine nettsider og hva du bør endre. Ofte er det små grep som gir forbausende stor effekt. Etter kort tid vil du sitte igjen med konkrete tiltak og forbedringer, samt et uforpliktende forslag til hvordan Brilliantz kan hjelpe din bedrift.

Tilstand og Posisjon

Vi analyserer dagens digitale tilstand og kartlegger hvor du har størst potensial for å sikre videre synlighet og vekst.

Målgruppe og søkeord

Hvilken målgruppe bør du satse på? Vet du hva målgruppen din googler. Vi kartlegger og optimalisere din nettside.

Konkurrenter
.

Hva gjør konkurrentene og hvor stor er konkurransen i digitale kanaler i din bransje. Skape varige konkurransefortrinn.

Nettside
.

Hvor effektiv er nettsiden din? Hvordan bør den forbedres for å nå målene dine? Vi gjennomfører en analyse av nettsiden din.

Hvorfor samarbeide med oss?

Har du ikke tid eller ansatte som kan jobbe med:

  • merkevarebygging og markedsstrategi?
  • fornye eller bygge din nettside?
  • markedsføring i sosiale kanaler eller på Google?
  • drifte nettbutikken din?

Vi kan håndtere hele eller deler av din markedsføring.

Vi skal gi deg det konkurransefortrinnet du trenger.

Vi er her for å hjelpe deg!

Vi hjelper deg å tiltrekke flere kunder med søkeoptimalisering, innholdsutvikling og teknologi

– synlighet og økt salg

Vi venter på din utfordring!