Sosiale medier


Hvorfor jobbe aktivt med sosiale medier

Nå store målgrupper og nye brukere, mål effekten av kampanjer, og løs utfordringer som andre kanaler ikke når.

Vis hvem du er med
sosiale medier

Med sosiale medier har du en unik mulighet til å vise frem din bedrifts identitet og personlighet på en engasjerende måte. Ved å dele inspirerende bilder og engasjerende historier, kan du formidle din bedrifts verdier, kultur og spennende nyheter.

Sosiale medier fungerer som en plattform der du kan kommunisere direkte med kundene dine. Ved å svare på kommentarer, meldinger og tilbakemeldinger viser du at du bryr deg om kundene og er opptatt av deres behov. Dette bidrar til å bygge varige relasjoner og lojalitet over tid.

Sosiale medier bygger
merkevare

Vi hjelper deg med å lykkes på sosiale medier, både gjennom innhold og annonsering, enten det er på Facebook, Snapchat eller Instagram.  Vi er klare til å styrke din digitale tilstedeværelse og engasjere din målgruppe på en effektiv måte. Vårt mål er å hjelpe deg med alt du trenger for å oppnå den farten og resultatene du fortjener.

Vårt team vet hvor viktig det er å bygge en ekte og troverdig merkevare på sosiale medier. Det legges stor vekt på å skape innhold som fanger oppmerksomheten til dine nye og nåværende følgere og opprettholde deres interesse over tid.

Gjennom nøye planlagte strategier og tilpassede innholdsplaner, hjelper vi deg med å nå ut til din målgruppe med relevant og engasjerende materiale. Vi forstår betydningen av å bygge varige relasjoner med dine følgere, og derfor fokuserer vi på å levere verdifullt innhold som bygger lojalitet og tillit til din merkevare.

Vi kan bidra med alt fra innholdsproduksjon, annonsering og rådgivning, til å gjennomføre drift og kampanjer for alle dine kanaler på sosiale medier.

Øk din rekkevidde

Sosiale medier er en effektiv plattform for å nå store målgrupper og potensielle kunder.

Engasjement

Sosiale medier tilbyr en unik mulighet til å engasjere målgruppen din gjennom interaksjon, kommentarer og delinger.

Merkevarebygging

Sosiale medier, øker merkevarebevisstheten og formidle bedriftens verdier, personlighet og kultur på en troverdig måte.

Konkurransefortrinn

Det gir deg muligheten til å være synlig og relevant for din målgruppe. SOME en nødvendighet for å holde seg konkurransedyktig.

Annonsering på Facebook

Med i underkant av 3,5 millioner brukere i Norge, er Facebook en viktig plattform. Gjennom Facebook kan du:

  • nå ut til potensielle kunder
  • oppnå presis målretting basert på interesser, demografi og atferd
  • bygge merkevarebevissthet
  • generere trafikk til nettstedet ditt og øke salget

Facebook-annonsering gir deg muligheten til å engasjere målgruppen din på en personlig og relevant måte, samtidig som det gir deg verdifulle innsikter og analyser for å optimalisere annonseringsstrategien din.

Våre kreative hoder kan hjelpe deg med å skreddersy dine Facebook-annonser, alt fra utforming til publisering og rapportering – enkelt og praktisk for deg.

Annonsering på Instagram

Med riktig annonsering på Instagram når du ut til et stort publikum, skaper engasjement, øker merkevarebevissthet, tiltrekker nye kunder og øker salget.

Instagram tilbyr visuelt appellerende annonseformater, nøyaktig målretting basert på interesse og demografi, og muligheten til å engasjere målgruppen din. 

Med Instagram-annonsering bygger vi sterke forbindelser med potensielle kunder og oppnår en effektiv og målrettet markedsføring som gir resultater.

Våre kreative hoder kan hjelpe deg med å skreddersy dine Instagram-annonser, alt fra utforming til publisering og rapportering – enkelt og praktisk for deg.

Annonsering på Snapchat

Med en ung og engasjert målgruppe, tilbyr denne plattformen en ideell mulighet til å nå ut til de unge og bygge en sterk merkevaretilstedeværelse.

Vi skaper engasjerende annonser gjennom Snapchats kreative og interaktive formater.

Dra nytte av gode målrettingsalternativer for å treffe ønsket målgruppe. Vi bruker analyser for å optimalisere og forbedre resultatene av din Snapchat-annonsering.

Våre kreative hoder kan hjelpe deg med å skreddersy dine Snapchat-annonser, alt fra utforming til publisering og rapportering – enkelt og praktisk for deg.

Optimalisering av kampanjene

Vi tilpasser og optimaliserer dine kampanjer fortløpende – både annonser og budsjett testes og justeres til du får de resultatene du ønsker.

Vi hjelper deg med å målrette annonsene mot spesifikke målgrupper.

Oppdag våre andre tjenester

Nettside

Vi hjelper deg med innhold, bilder og lager en moderne og brukervennlig nettside. Så kan du bruke tiden din på det du er best på.

Analyse

Vi gjennomfører analyser av din nettside som f.eks. gir deg innsikt i hvilke sider som blir mest besøkt og hva kundene søker etter.

Bedriftsprofil

Vi hjelper deg med å sette opp og administrere din bedriftsprofil på Google.
Vi gjør deg synlig på nett

SEO

Med søkeoptimalisering skaper vi relevant, salgsdrivende og kostnadsfri trafikk inn til din bedrifts nettside.

Hvorfor samarbeide med oss

Hvorfor samarbeide med oss

Vi fokuserer 100% på dine mål om du har små eller store prosjekter.

Enten du vil snakke om synlighet, digitale medier, salg eller strategi, så har du kommet til rett sted. Vi hjelper deg med:

  • lokal synlighet på nett med Google Bedriftsprofil
  • ny nettside med fleksible, moderne og gode løsninger
  • søkemotoroptimalisering (SEO)
  • markedsføring på nett gjennom Google
  • markedsføring i sosiale kanaler 
  • rådgiving og markedsstrategi

Vi kan håndtere hele eller deler av din markedsføring. Med dette gir vi deg det konkurransefortrinnet du trenger.

Vi gir deg synligheten du fortjener

La oss ta hånd om din digitale markedsføring og gjøre din bedrift synlig på nett.

Synlighet og økt salg