Brilliantz - om oss


Digital suksess sammen med Brilliantz

Vi tilbyr skreddersydde løsninger som hjelper deg med å nå dine digitale mål. Utforsk våre tjenester i dag og ta det første skrittet mot økt synlighet, engasjement og konverteringer.

Brilliantz - digitale markedsførere

Vi er et digitalt markedsføringsbyrå som hjelper bedrifter med å skape verdier gjennom digitale kanaler enten det gjelder synlighet på nett, få flere til å besøke nettsiden, eller få flere til å konvertere og kjøpe noe – øke salget.

Gjennom faglig nysgjerrighet, digital kompetanse og godt samarbeid skaper vi strategien som gir resultater for din bedrifts synlighet og lønnsomhet, i samspill med fysisk butikk og digitale plattformer. Vi skal være en aktiv rådgiver slik at bedrifter når sine salgsmål digitalt, varige fortrinn og en lønnsom innvestering (ROI).

Etter mange års erfaring med salg og markedsføring vet vi hvor vi kan hjelpe. Vi er opptatt av å sette oss godt inn i kundenes utfordringer og behov, vi gir tydelige råd og anbefalinger for at våre kunder skal nå sine mål og lykkes. Vi er nysgjerrige, glad i å måle og skape gode resultater – alltid med «glimt i øyet».

«Lykkes våre kunder – lykkes vi»

Tilbakemeldingen fra våre kunder gjenspeiler nettopp dette. Det er vårt største konkurransefortrinn. Vi bryr oss om våre kunders resultater og setter oss godt inn produkter, målgruppe og konkurransen i markedet. Resultatet av dette er fornøyde og mer lønnsomme kunder – det er vi stolt av!

Dele kunnskap er viktig – både internt og eksternt slik at både vi og andre lærer nye ting og utvikle oss – sammen blir vi best når vi er:

  • Nysgjerrig
  • Profesjonelle
  • Har «glimt i øyet»

Mange av våre kunder har liten tid og kompetanse på nettopp digital markedsføring. Vi jobber med både små og mellomstore bedrifter, ingen ambisjoner er for små for et samarbeid med oss. 

Gjennom vårt kundefokus, godt samarbeid og et kritisk øye, forbedrer vi din tilstedeværelse på digitale flater og kan hjelpe deg med økt synlighet på nett, og kvalitetsinnhold som gir deg varige fortrinn.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Forretningside

Brilliantz skal være en aktiv rådgiver slik at bedrifter når sine salgsmål digitalt, varige fortrinn og lønnsom investering (ROI). Gjennom faglig nysgjerrighet, digital kompetanse og godt samarbeid skaper vi strategien som gjør kunden synlig og lønnsom, i samspill med fysisk butikk og digitale plattformer. 

Visjon

Brilliantz skal bli et digitalt kompetansehus som er de beste i bransjen på digitale plattformer og i forkant av den raske utviklingen. Vi skal være en lønnsom investering som skaper gode resultater.

Våre verdier

Vårt kreative team

Sammen skaper vi verdier, sammen oppnår vi suksess

Cecilie Rød

Cecilie er opprinnelig fra Molde, men vært bosatt på Ringerike/Hadeland halve livet. Har en Master i markedsføring og ledelser fra Universitetet i SørØst Norge og digital markedsføring fra Høyskolen Kristiania

Har jobbet mange år med salg, markedsføring og ledelse i ulike bransjer og undervist i faget i mange år. Lidenskapelig opptatt av å skape en forskjell og elsker gode «caser» hvor hun kan få brukt sin kreativitet og sans for detaljer. Glad i å jobbe med utrykk, design og ideer. Cecilie har også lang erfaring fra å jobbe i nettverk og vært sponsoransvarlig. Hun mener nøkkelen til å lykkes er ved å skape gode relasjoner og tillit.

" Elsker salg og gode resultater, med kunden alltid i fokus"

Trude Grande Fjellbirkeland 

Trude bor på Jevnaker. Har Bachelor i Reiseliv fra Høyskolen i Innlandet og digital markedsføring fra Høyskolen Kristiania. Har mange års erfaring fra undervisning i faget i tillegg til å jobbe med salg, markedsføring og ledelse.

Er opptatt av hvordan både digital markedsføring og ny teknologi kan bistå og gi muligheter til små og mellomstore bedrifter. Det er spennende å holde seg oppdatert i en bransje i rask endring. Hun mener nøkkelen til å lykkes er lokal tilhørighet og synlighet blant potensielle kunder.

Alltid nysgjerrig og elsker utfordringer"


Hvorfor samarbeide med oss

Hvorfor samarbeide med oss

Vi fokuserer 100% på dine mål om du har små eller store prosjekter.

Enten du vil snakke om synlighet, digitale medier, salg eller strategi, så har du kommet til rett sted. Vi hjelper deg med:

  • lokal synlighet på nett med Google Bedriftsprofil
  • ny nettside med fleksible, moderne og gode løsninger
  • søkemotoroptimalisering (SEO)
  • markedsføring på nett gjennom Google
  • markedsføring i sosiale kanaler 
  • rådgiving og markedsstrategi

Vi kan håndtere hele eller deler av din markedsføring. Med dette gir vi deg det konkurransefortrinnet du trenger.

Vi gjør deg SYNLIG

Kontakt oss

Vi gir deg synligheten du fortjener

La oss ta hånd om din digitale markedsføring og gjøre din bedrift synlig på nett.

Synlighet og økt salg